fbpx

Barul The Lime @ Coconut

Cautarea barului dvs. preferat s-a incheiat. La The Lime and Coconut℠ puteti servi cocktailurile favorite, intr-o atmosfera caraibiana, cu muzica live, cu diversi DJs din Caraibe. Restrictii: Pentru a consuma alcool, trebuie sa aveti peste 21 de ani, pentru plecarile din America de Nord si peste 18 ani pentru America de Sud, Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi "à la carte". Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Bar Sunset

Marea este unul dintre locurile cele mai potrivite pentru relaxare si am profitat din plin de acest lucru creand un Sunset Bar reinventat, acum pe doua punti, si care este aproape de doua ori mai mare decat cele de pe alte vase Celebrity. Vederile spectaculoase vor deveni un ritual de relaxare in fiecare seara.

vezi detalii »
Biblioteca Sala jocuri carti pe Adventure of the Seas

Sala pentru jocuri de carti Seven Hearts

 Bine echipata cu o multime de jocuri si spatii pentru joc, aceasta oaza pasnica de la bord este locul perfect pentru a va reincarca, inainte de urmatoarea dumneavoastra mare aventura. Mesele pentru jocuri de carti abia asteapta sa fie incinse la un poker.

vezi detalii »

Barul Schooner

Incheiati-va noaptea la Schooner Bar, unde cocktailurile perfect mixate si divertismentul live se reunesc intr-un lounge cu tematica nautica. Luati un loc confortabil sub catarg sau chiar langa pianul stralucitor.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!