fbpx

Ocean Grill

De la gratar pana la fructele de mare de cea mai buna calitate pentru pranz, la spectaculosul Cina sub stele, Ocean Grill este invidia oricarui restaurant de destinatie – pe uscat sau pe mare. Capacitate: 146 persoane. Tinuta : casual

Disponibil pe vasele

Restaurantul este inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Xploration

Restaurant Principal si Al Fresco

Este locul unde puteti servi in fiecare zi, micul dejun in regim bufet (cu oua sau omleta facute la cerere), pranzul si intr-o combinatie de à la carte / bufet , cina. Detine o capacitate de 16 locuri.
De asemenea, in zona Al Fresco, va puteti savura micul dejun, pranzul cu bauturi si muzica, sub baldachin, in aer liber. In noptile speciale, bucurati-va de cina sub stele.

vezi detalii »
Giovanni's Table
Utopia of the Seas

Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar

Indiferent daca participati la cina sau sarbatoriti o aniversare, Giovanni’sSM Italian Kitchen & Wine Bar ofera o experienta culinara autentica, cu preparate rustice italiene. Lasagna cu branza, Osso Bucco si pizza artizanala, toate livrate direct din cuptor. Savurati o seara de neuitat in interior sau in aer liber la prima Gio’s Terrazza, cu vedere la Boardwalk®. Pentru a va amplifica experienta, mergeti la barul de vinuri cu o selectie impresionanta de soiuri, perfect combinate cu un platou de mezeluri, sau pur si simplu incercati cocktail-uri clasice intr-o interpretare noua. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Pe vasele Celebrity
Celebrity Reflection

The Porch Seafood

Bucurati-va de cele mai proaspete fructe de mare, sandvisuri, supe, salate si panini la restaurantul The Porch, inspirat de farmecul rural al litoralului Hamptons, pentru pranz si cina. Nu este necesara rezervare in avans, dar se aplica o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!