fbpx

Restaurantul Silver Dining

Dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamentele Gold si Silver si membrilor programului de loialitate nivel : Diamond, Diamond Plus si Pinnacle Club.Este deschis pentru mic dejun si pranz . Tinuta: smart casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tarif, exclusiv pentru turistii din apartamentele Gold si Silver.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Splashaway Cafe pe Royal Caribbean International
Spectrum of the Seas

Splashaway Cafe

Trateaza-i pe cei mici cu un snack, facut doar pentru ei. Situat chiar langa zona de piscina a copiilor, Splashaway Café este locul perfect, pentru a continua aventurile. Deschis pentru mic dejun si pranz.

vezi detalii »
Giovanni's Table
Utopia of the Seas

Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar

Indiferent daca participati la cina sau sarbatoriti o aniversare, Giovanni’sSM Italian Kitchen & Wine Bar ofera o experienta culinara autentica, cu preparate rustice italiene. Lasagna cu branza, Osso Bucco si pizza artizanala, toate livrate direct din cuptor. Savurati o seara de neuitat in interior sau in aer liber la prima Gio’s Terrazza, cu vedere la Boardwalk®. Pentru a va amplifica experienta, mergeti la barul de vinuri cu o selectie impresionanta de soiuri, perfect combinate cu un platou de mezeluri, sau pur si simplu incercati cocktail-uri clasice intr-o interpretare noua. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Celebrity Beyond

Le Voyage By Daniel Boulud

Pe Celebrity Beyond, bucatarul de renume mondial Daniel Boulud, ambasadorul nostru culinar global, si-a creat primul restaurant semnat pe mare – Le Voyage by Daniel Boulud. Din momentul in care pasesti in Le Voyage by Daniel Boulud, experienta ta va fi mai mult decat o simpla cina. Calatoriile sunt inspiratia preparatelor culinare delicioase ale Chef-ului Daniel, acompaniate de o colectie de vinuri premiate, care completeaza perfect meniul. Este deschis pentru pranz si cina, cu specific global. Este necesara o tinuta smart casual. Solicita o rezervare in prealabil, contra cost.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!