fbpx

The HotPot

O experienta unica, cu radacini in cultura chineza, The HotPot va ofera un stil culinar aparte, in care va puteti prepara singuri, atat legumele cat si carnea, intr-o oala cu apa clocotita (sau “hot pot”), intr-un ambient care combina decorul contemporan cu traditia.

Disponibil pe vasele

Restaurantul nu este inclus in tariful croazierei, necesita rezervare si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Celebrity
Celebrity Reflection

The Lawn Club Grill

The Lawn Club® Grill va va incanta cu aromele imbietoare ale unui gratar in aer liber si va va uimi cu alura sa cosmopolita. Oaspetii au posibilitatea de a-si prepara singuri mancarea la gratar, daca doresc acest lucru. Pentru masa de pranz este deschis numai intr-o singura zi pe mare, iar in fiecare seara este deschis pentru cina. Se aplica o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Oceanview café
Celebrity Ascent

Oceanview Cafe

Aici se poate lua micul dejun, pranzul si cina in regim de bufet, cu autoservire. In acest restaurant, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor si, in plus, in timpul micului dejun puteti servi lapte si suc de portocale. In acest restaurant, mesele nu sunt fixe ca locatie, oaspetii se pot aseza unde doresc, in functie de disponibilitate. Tinuta: casual.

vezi detalii »
Icon of the Seas

Hooked Seafood

Pentru cele mai proaspete fructe de mare, indreptati-va spre Restaurantul HookedSM si veti savura gustul autentic al preparatelor clasice din New England. Rasfatati-va cu un homar tipic din Maine sau optati pentru o portie de clestisori de crab, cu adevarat delicioasa. Incercati pestele preferat sau alegeti din selectia de scoici proaspete, recent decorticate, de la barul de gheata. Deschis pentru pranz si cina. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!