fbpx

Splashaway Cafe

Trateaza-i pe cei mici cu un snack, facut doar pentru ei. Situat chiar langa zona de piscina a copiilor, Splashaway Café este locul perfect, pentru a continua aventurile. Deschis pentru mic dejun si pranz.

Disponibil pe vasele

Restaurantul este inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Royal Caribbean
Explorer of the Seas

Restaurantul Principal Sapphire

Restaurantul Principal este desfasurat pe mai multe niveluri, ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Puteti alege sa luati cina fie la una dintre cele 2 serii traditionale (18.00-18.30/20.00-20.30) sau puteti alege programul de cina flexibila, My Time Dining®. Meniul este “a la carte” si aveti aceiasi chelneri pe parcursul intregii croaziere, daca ati ales una dintre cele 2 serii traditionale de servire a cinei.

vezi detalii »
Silver Shadow

The Restaurant

Stralucind de cristale, argintiu si lumini de lumanari, The Restaurant propune preparate din bucataria contemporana si internationala, cu un serviciu impecabil, sofisticat si elegant. Meniurile includ specialitati regionale unice, din destinatiile vizitate, precum bibanul de mare chilien in timp ce traversati fiordurile Chiliene si pui Korma in drumul catre Mumbai. The Restaurant de la bordul acestui luxos vas de croaziera ofera flexibilitatea de a lua masa cand, unde si cu cine va place.

vezi detalii »
Quantum of the Seas

Noodle Shop

Mergeti cu toata familia la acest restaurant unde puteti incerca celebrii taitei din desenul animat Kung Fu Panda, iar aromele indraznete vor oferi papilelor dumneavoastra gustative un suflu Kung Fu. Meniul este “a la carte” si fiecare produs se taxeaza individual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!