fbpx

Wonderland’s Dadong

Restaurantul fantezist Wonderland este bazat pe un stil de gatit post-modernist si categorizat mai degraba pe teme decat pe feluri de mancare. Wonderland include o varietate de arome, texturi, temperaturi si portii, prezentate intr-o maniera non-traditionala si creativa. Povestea incepe la deschiderea meniului, pentru a cauta elementul care va defineste – Vant, Gheata, Foc, Apa, Pamant, Vis – fiecare cu propria selectie de fantezii, in cantitati mici sau portii ce pot fi impartite cu prietenii. Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Restaurant neinclus in tariful croazierei. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Celebrity Apex, Celebrity Beyond, Celebrity Edge, Celebrity Ascent
Celebrity Apex

Restaurantul Principal Cyprus

Foarte drag inimilor noastre, acest restaurant reprezinta mostenirea noastra greceasca. Am dorit sa cream o atmosfera unica, reprezentativa pentru spiritul mediteranean, de aceea am apelat la designer-ul renumit, Patricia Urquiola. La Restaurantul Cyprus, accentul principal este pus pe fructele de mare, cu feluri simple care amintesc de preparatele si bauturile din zona Mediteranei. Este unul dintre cele patru restaurante principale si este inclus in tariful croazierei.

vezi detalii »
Radiance of the Seas, Allure of the Seas
Allure of the Seas

Samba Grill

Un restaurant cu personalitate in stil brazilian, ce serveste fripturi delicioase; aceasta churrascaria dispune de 13 feluri diferite de fripturi si preparate din fructe de mare, gatite in fata Dvs, o mare varietate de supe, salate si aperitive in stil bufet. Deschis pentru cina. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Sichuan Red pe Royal Caribbean International
Spectrum of the Seas

Sichuan Red

Participati la un festin Sichuan autentic, admirand privelistile oceanului de la masa dvs., din restaurantul chinezesc Sichuan Red. Deschis pentru pranz si cina. Se recomanda rezervare in avans si se achita o taxa de rezervare. Restaurant a la carte. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!