fbpx

Raw on Five

Folosind elemente de decor primare dar si rafinate, in tonuri pamantii, cu accente perlate si texturi naturale,am creat un restaurant sofisticat, dar accesibil. Barul de la intrare etaleaza o abundenta de stridii, crabi si homari, de unde puteti alege cu incredere produsul dorit. Din meniu, disponibil si la Magic Carpet – cand este situat pe puntea 5, puteti opta pentru salata de creveti sau rulouri cu homar, sushi si sashimi, preparate de expertii nostri. Se achita o taxa de rezervare. Bauturile sunt contra cost (se pot achizitiona pachete de bauturi).

Disponibil pe vasele

Restaurantul nu este inclus in tariful croazierei , necesita rezervare si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Royal Caribbean
Brilliance of the Seas

Cafe Latte-tudes

Cand va aflati in cautarea unei pauze de cafea, Café Latté-tudes este ceea ce aveti nevoie. Arome deosebite va incanta si va rasfata in orice moment al zilei, fie ca este dimineata, pranz sau seara. Aceasta cafenea va serveste dulciuri, produse de patiserie si specialitati de cafea. Specialitatile de cafea sunt contra cost. Cafeneaua este inchisa pe parcursul noptii.

vezi detalii »
Pe vasele Azamara
Azamara Journey

Restaurant Principal Discoveries

Restaurantul principal, in regim open seating, imbina preparatele culinare clasice cu cele mai indraznete meniuri pregatite cu maiestrie de catre bucatari prestigiosi. Rafinamentul culinar este insotit de cele mai fine soiuri de vin.

vezi detalii »
Icon of the Seas

Aquadome Market

AquaDome Market, prima piata cu preparate din flota Royal Caribbean, isi face debutul la bordul noului Icon of the SeasSM. Cinci standuri unice de mancare combinate cu privelisti uimitoare. Serviti pita proaspata cu branza la Feta Mediterranean.
La Mac’s savurati bunataturi cu toppinguri de porc, gouda afumata si sos BBQ. Pentru ceva usor, mergeti la Toast and Garden, unde gasiti sandvisuri si salate. GNGR ofera produse asiatice preferate precum carnea de vita coreeana cu broccoli.
Iar la Crème de la Crepe testati savuroasele clatite dulci. Completati totul cu o selectie de vinuri si bere la bar.
Disponibil pentru mic dejun, pranz si cina.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!