fbpx

SPA Cafe & Juice Bar

Este locul unde se poate servi micul dejun, pranzul si diverse snack-uri. Celebrity Cruises® a fost prima linie de croaziera, care a oferit un restaurant spa cu preparate delicioase si sanatoase.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Anthem of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas
Anthem of the Seas

Restaurantul Principal American Icon Grill

American Icon Grill este inspirat din calatoriile culinare de-a lungul Americii si ofera preparate regionale clasice facute cu cele mai proaspete ingrediente. Este deschis pentru mic dejun, pranz si cina si este locul ideal pentru servirea mesei cu intreaga familie, meniul este acelasi ca in celelalte restaurante principale.

vezi detalii »
Pe vasele Royal Caribbean
Harmony of the Seas

Chops Grille

Chops Grille este locul ideal pentru a savura o cina fantastica. Ofera fripturi suculente si fructe de mare proaspete, garnituri sanatoase si deserturi delicioase. De la cocktail de creveti preparat cu sos traditional american pana la o mai putin traditionala salata Caesar si la cele mai fragede si suculente fripturi din carne maturata de Iowa si Nebraska, Chops Grille este un spectacol pentru simturi.
Deschis pentru cina (si pentru pranz in zilele pe mare).
Tinuta: smart casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
Anthem of the Seas, Freedom of the Seas, Harmony of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas, Spectrum of the Seas, Symphony of the Seas
Ovation of the Seas

Jamie’s Italian

La Jamie’s Italian, bucurati-va de preparate rustice ale bucatariei italiene facute cu cele mai bune ingrediente. Meniul este o selectie a celor mai bune aperitive sau feluri principale ale lui Jamie Oliver, precum si premiatul meniu pentru copii. Pastele proaspete sunt pregatite in restaurant zi de zi, cu cele mai bune ingrediente pentru ca Dvs. sa puteti alege intre preparate faimoase precum penne carbonara, tagliatelle cu trufe sau bucatini cu fructe de mare, pentru a numi doar cateva.
Deschis pentru pranz si cina; Tinuta: casual.
Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!