fbpx

Destination Gateway

Destination Gateway este o zona moderna, multifunctionala, care da mai multa viata destinatiilor. Odata ce Magic Carpet se pozitioneaza aici, Destination Gateway devine un mediu confortabil si primitor care duce oaspetii la ambarcatiunile Edge pentru un acces mai facil catre transportul la tarm. Salonul Destination Gateway introduce oaspetii catre noua destinatie, cu atractiile principale ale portului care vor fi transpuse pe ecranele LCD. Impreuna, Destination Gateway, Magic Carpet si ambarcatiunile Edge faciliteaza transferurile la si de la vas.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

SeaPlex pe Royal Caribbean International

SeaPlex

Cel mai mare spatiu interior dedicat activitatilor de recreere de pe un vas de croaziera. Include o scoala de circ cu trapez, pista de role si primul circuit din lume pentru masinute de tamponari.

vezi detalii »
Central Park pe Royal Caribbean International

Central Park

Pe Icon of the SeasSM, veti gasi cel mai luxuriant Central Park® de pana acum – unde peste 13.000 de plante tropicale se unduiesc de-alungul aleilor si urca pana la inaltimea puntii 5. Locatii intresante se ascund aici – de la restaurante elegante cu meniuri rafinate si baruri racoroase la magazine luxoase. Plimbati-va prin aceasta oaza naturala in aer liber si opriti-va la Bubbles, un nou loc destinat iubitorilor de sampanie. Sau la Lou’s Jazz ‘n Blues pentru muzica jazz.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!