fbpx

Rooftop Garden

Refugiu de relaxare, inspirat din locurile de joaca din copilarie si conceput sa trezeasca copilul din fiecare dintre noi, Gradina in aer liber este un loc viu si spatios, perfect pentru a va reduce stresul, pentru a va plimba, pentru a urmari un film sau pentru a servi masa in aer liber. Ingrijita zilnic de un horticulor, este locul perfect unde va puteti bucura de jocuri si activitati interactive, pe toata durata zilei sau de divertisment pe timpul serii in cadrul evenimentului unic “A Taste of Film”, in care meniul servit si filmul se contopesc.

Acces liber. Unele activitati precum A Taste of Film sunt contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Piscine Infinite

Ce loc mai bun pentru a contempla albastrul marii ar putea exista decat mini-piscinele infinite, suspendate deasupra marii? Aceasta atractie noua este unul dintre punctele culminante ale gradinii noastre in aer liber, reproiectate, care se extinde acum chiar deasupra apei. Peisajul urban viu care a debutat odata cu primul vas din seria noastra Edge culmineaza acum cu aceasta noua transformare pe Celebrity Beyond, gratie viziunii designerilor si arhitectilor de clasa mondiala care au contribuita la crearea celui mai nou vas din seria Edge.

vezi detalii »
Amber Oak English Pub pe Ovation of the Seas

Bull & Bear English Pub

Un pub englezesc, care serveste diverse tipuri de bere, printre care Amstel, Budweiser, Coors, Corona, Stella Artois, diverse tipuri de cidru si de ceai englezesc, contra cost.

vezi detalii »
Solarium pe Celebrity Edge

Solarium

Solariumul, dedicat in exclusivitate adultilor (varsta minima 18 ani), cu piscina exterioara si zona de relaxare, acoperite cu trei acoperisuri de sticla, este locul perfect pentru o baie racoritoare sau un jacuzzi relaxant.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!