fbpx

Platforma de observare a stelelor

Stelele de pe cerul din Galapagos sunt o priveliste spectaculoasa pe care trebuie neaparat sa o admirati. Si nu exista loc mai potrivit sa admirati aceste minuni celestiale decat de pe platforma noastra de observare a stelelor. Un ghid va poate indruma printre stele sau o puteti face pe cont propriu – va oferim si binoclul.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Cabaret Lounge pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Cabaret Lounge

Cabaret Lounge este transformat in „54 Under the Sea”, deoarece legendarul club de cabaret din New York City isi aduce spectacolele la bord. Acesti animatori emblematici, intr-o atmosfera intima si captivanta, ofera o experienta Broadway deosebita. Dar nu se opreste acolo. Adaugati in cateva trucuri de magie, un pic de comedie si instrumentisti unici si aveti ceva pentru toata lumea.

vezi detalii »
Teatru pe Celebrity Cruises

Teatrul Equinox

Teatrul Equinox este principalul loc de pe vas unde puteti urmari spectacole live. Spatios si aerisit, cu o capacitate destul de generoasa, Teatrul  pastreaza totusi o atmosfera confortabila si intima, in timp ce vizionati productii spectaculoase, muzicaluri sau showuri de comedie spumoase.

vezi detalii »
Wipeout Café Bar

Barul Wipe Out

Un bar in aer liber, cu vedere la piscina aflata pe aceeasi punte, barul Sky Lounge va ofera momente racoritoare pe timpul zilei dar si evenimente tematice pe timpul serii.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!