fbpx

The Vista

Relaxarea in aer liber capata un nou inteles la The Vista, in jacuzzi sau in una din cabane, cu un pahar de racoritoare. Zona de relaxare South Beach este locul perfect pentru a va bucura de razele soarelui ziua sau pentru a savura un cocktail in timp ce observati cerul instelat pe timp de noapte.

Acces inclus in tariful croazierei. Se pot comanda, contra costa, bauturi a la carte, branduri premium de bauturi spirtoase si vinuri, altele decat cele incluse in tariful croazierei. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool (+21 ani).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Piscine

Puntea cu piscine este un loc pe care nu trebuie sa-l ratati in niciun caz si fiecare vas are suficiente piscine astfel incat este practic imposibil sa nu gasiti una pe placul Dvs. Va puteti bronza in voie sau va puteti ascunde de soare la umbra, in timp ce savurati cocktail-ul preferat pe sezlongurile gratuite, ascultand muzica preferata.

vezi detalii »
Patinoar pe Royal Caribbean International

Patinoar

Royal Caribbean® este singura companie de croaziere care a adus la bordul vaselor un patinoar. Aici puteti sa va distrati cu intreaga familie: noi va furnizam patinele, Dvs. ne aratati cele mai bune miscari. Spectacolele puse in scena de patinatori profesionisti va vor incanta de fiecare data.

vezi detalii »
Spirits Bar pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Barul Spirits

Ce este mai relaxant decat muzica live inainte – sau dupa – cina. Pianistul nostru din barul Spirits va incanta cu muzica pentru toate gusturile.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!