fbpx

Discovery Lounge

Salonul Discovery ofera oaspetilor o locatie ideala pentru a se familiariza cu ceea ce ofera Insulele Galapagos prin lecturile sustinute de catre specialisti.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Barul Dueling Pianos

Localizat pe Promenada Royal, Dueling Pianos este primul bar de acest fel pe vasele Royal Caribbean, aducand o noua gama de melodii si spectacole de pian pline de energie, in fiecare noapte. Doi pianisti talentati preiau solicitarile muzicale ale spectatorilor, si cantand nota cu nota rasfata auzul melomanilor. Cu un catalog complet de melodii care combina comicul cu mixologia muzicala, acest spectacol interactiv atinge toate notele.

vezi detalii »

Observation Lounge

Acest salon are nume sugestiv. Amplasat pe cel mai inalt nivel, in varful vasului, este un spatiu linistit pentru lectura si relaxare, in timp ce peisajele minunate se deruleaza in fata ochilor. Imprumutati o carte din biblioteca, cititi ziarele sau pur si simplu bucurati-va de linistea pe care v-o poate oferi marea.

vezi detalii »
Biblioteca Sala jocuri carti pe Enchantment of the Seas

Biblioteca

Zilele pe mare sunt ideale pentru a va delecta cu o lectura buna. Biblioteca este dotata cu numeroase carti din diferite domenii, putand sa imprumutati una si sa o returnati la sfarsitul croazierei.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!