fbpx

Teatrul Solstice

Teatrul Solstice este principalul loc de pe vas unde puteti urmari spectacole live. Spatios si aerisit, cu o capacitate destul de generoasa, Teatrul pastreaza totusi o atmosfera confortabila si intima, in timp ce vizionati productii spectaculoase, muzicaluri sau showuri de comedie spumoase.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Sala fitness Vitality at Sea pe Enchantment of the Seas

Centrul de Fitness

Pentru o portie de endorfina va asteptam la centrul nostru de fitness, cu o selectie bogata de activitati, printre care yoga si spinning. In cazul in care doriti sa va antrenati in propriul ritm, va invitam la sala de gimnastica, dotata cu aparate ultramoderne.

vezi detalii »
Parc Acvatic Splashaway Bay pe Independence of the Seas

Parcul Acvatic Splashaway Bay

Racoriti-va, stropiti-va si inotati in piscinele dedicate copiilor la Splashaway Bay. Parcul acvatic este una dintre cele mai indragite zone de joaca pentru familii cu copii. Bucurati-va de tobogane, tunuri care pulverizeaza apa in toate directiile si fantani interactive.

vezi detalii »

Bar Lou’s Jazz ‘n Blues

Bine ati venit la Lou’s Jazz ‘n BluesSM, o completare de muzica instrumentala din Central Park®. De la melodii soul clasice la jazz pop, sunetele plutesc prin peisajul luxuriant al parc in aer liber. Veniti aici pentru cocktailuri traditionale si ramaneti pentru muzica live. Indiferent daca va bucurati de o cina in doi in interior sau iesiti la plimbare in timpul serii de Jazz in Park, nu veti rezista sa nu va simtiti bine.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!