fbpx

Teatrul Silhouette

Teatrul Silhouette este principalul loc de pe vas unde puteti urmari spectacole live. Spatios si aerisit, cu o capacitate destul de generoasa, Teatrul pastreaza totusi o atmosfera confortabila si intima, in timp ce vizionati productii spectaculoase, muzicaluri sau showuri de comedie spumoase.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Teatru pe Voyager of the Seas

Teatrul La Scala

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatrul La Scala – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

vezi detalii »
Spectacol Flight pe Symphony of the Seas

Spectacolul Flight

Decolati intr-o calatorie spectaculoasa, ce va poarta prin istoria aviatiei, vizionand spectacolul Flight, o productie originala Royal Caribbean® ce nu seamana cu niciun alt spectacol de pana acum.
Aventura incepe intr-un viitor indepartat, cand spectatorii urca la bordul navei spatiale LunarUs, cu ocazia lansarii primului zbor catre Marte, si sfarseste printr-o recreare uimitoare a primului zbor cu avionul, realizat de fratii Wright la Kitty Hawk.
Prindeti-va centurile pentru o premiera inaltatoare atat la tarm cat si pe mare.
Activitate inclusa in tariful croazierei.

vezi detalii »

Platforma de observare a stelelor

Stelele de pe cerul din Galapagos sunt o priveliste spectaculoasa pe care trebuie neaparat sa o admirati. Si nu exista loc mai potrivit sa admirati aceste minuni celestiale decat de pe platforma noastra de observare a stelelor. Un ghid va poate indruma printre stele sau o puteti face pe cont propriu – va oferim si binoclul.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!