fbpx

Alcovurile

Un loc de odihna intim cu umbrelute in stil de cabana in cadrul Lawn Club pentru doi/patru oaspeti. In fiecare zi veti avea parte de soare din belsug si privelisti ce va vor taia respiratia. Noaptea, lumina ambientala va face sa va simtiti ca un star iar preparatele “à la carte” si bauturile va sunt servite intr-un minunat cos de picnic. Locatia dispune de dotari Wi-Fi. Se aplica o taxa de rezervare.

Necesita rezervare in avans si se achita o taxa suplimentara.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Wonder Playscape℠

Renuntati la acelasi loc de joaca vechi din cartier pentru un mod cu totul nou de a explora — la noul Wonder Playscape℠. Aventurieri de toate varstele pot descoperi o lume subacvatica impanzita cu tobogane, pereti de catarat, jocuri si puzzle-uri cu posibilitati nesfarsite pentru imaginatia lor. Odata ajunsi in “pestera”, copiii vor gasi o pictura murala interactiva cu creaturi marine care prind viata la atingerea lor. Cei mici se pot preface a fi un gigant cu versiuni in marime naturala ale jocurilor clasice preferate, cum ar fi tic tac toe. Intre timp, copiii mici si cei dragi pot rezolva puzzle-uri impreuna. Iar noaptea, iluminarea fantastica transforma intregul spatiu intr-un peisaj marin din alta lume. RESTRICTII : Toti copiii trebuie sa fie supravegheati de un parinte sau tutore, in timp ce sunt la Wonder Playscape℠.

vezi detalii »

The Vista

Relaxarea in aer liber capata un nou inteles la The Vista, in jacuzzi sau in una din cabane, cu un pahar de racoritoare. Zona de relaxare South Beach este locul perfect pentru a va bucura de razele soarelui ziua sau pentru a savura un cocktail in timp ce observati cerul instelat pe timp de noapte.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!