fbpx

Shipmates

ShipMates® ofera o multime de jocuri si activitati pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3-5 ani.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

The Den powered by AFAR

Cel mai nou salon pe vasele Azamara Pursuit, Quest si Onward, exemplifica dedicatia noastra pentru experientele Destination Immersion®. Printr-un parteneriat cu AFAR – o publicatie axata pe calatorii de experienta – The Den te inspira cu instrumente, pentru a calatori in toate colturile lumii. Bucurati-va de o bautura tematica AFAR din apropiatul Spirits si implicati-va intr-una din activitatile noastre axate pe destinatie.

vezi detalii »

Marina

Marina este un concept nou in flota Celebrity Cruises® si a fost inspirat din Arhipelagul Galapagos. Situat pe puntea 3, Marina este punctul de acces la bordul vasului, locul unde oaspetii se vor simti ca si cum s-ar imbarca intr-o aventura de o saptamana la bordul unui iaht. Suficient de spatioasa incat sa gazduiasca 36 de oaspeti, locatia se afla la nivelul apei, de unde oaspetii vor pasi direct in barcile Zodiac pentru a pleca sa exploreze insulele sau unde se pot bucura de privelisti unice, la nivelul marii. Exista si o zona in care se afla toate accesoriile necesare pentru activitatile din timpul zilei: costum pentru scufundari, masti, tub pentru snorkeling si veste de salvare, precum si o zona de dus cu prosoape plusate.

vezi detalii »
Carusel pe Royal Caribbean International

Carusel

Caruselul este prima atractie de acest gen pe un vas de croaziera si este piesa centrala de pe Boardwalk. Distractiv atat pentru copii cat si pentru adulti, caruselul este din lemn pictat manual cu zebre, lei, girafe si cai.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!