fbpx

Fun Factory

Fun Factory include o locatie pentru oaspetii tineri cu activitati de petrecere a timpului liber, jocuri video, arta si indemanare si timp de povestit.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Persian Garden Spa pe Celebrity Cruises

Persian Garden

Veniti cu noi sa descoperiti sanctuare de liniste precum Persian Garden*, cu sezlonguri din dale incalzite, aburi cu aroma de eucalipt si privelisti unice asupra oceanului. *Oaspetii cazati in cabinele AquaClass® beneficiaza de acces gratuit si nelimitat la Persian Garden.

vezi detalii »
Pista jogging pe Royal Caribbean International

Pista de jogging

Faceti jogging in aer liber, in timp ce admirati privelistile minunate ale marii. Pista de jogging este disponibila in orice moment al zilei si se recomanda pantofi adecvati.

vezi detalii »

Cantina FrescaSM

Incercati cocktail-urile delicioase inspirate de aromele proaspete ale Mexicului. La Cantina FrescaSM ( a la carte) se prepara Margarita Jalapeño cu ananas si gheata. Sau alegeti propriile arome de capsuni, mango si fructul pasiunii. Testati bautura traditionala mezcal si o selectie de bere mexicana. Indiferent de bautura pe care o alegeti, sunteti pregatiti pentru asociere perfecta cu tacos, burritos si quesadilla delicioase chiar langa El Loco Fresh®.  Este contra cost.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!