fbpx

Persian Garden

Veniti cu noi sa descoperiti sanctuare de liniste precum Persian Garden*, cu sezlonguri din dale incalzite, aburi cu aroma de eucalipt si privelisti unice asupra oceanului. *Oaspetii cazati in cabinele AquaClass® beneficiaza de acces gratuit si nelimitat la Persian Garden.

Oaspetii cazati in cabinele AquaClass® beneficiaza de acces gratuit si nelimitat la Persian Garden.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

In Touch pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

In Touch

Centrul de internet de la bord, InTouch, este locul ideal de relaxare – navigati pe web, verificati e-mailurile si impartasiti impresii de vacanta cu prietenii. Patru computere si tablete interactive sunt disponibile pentru oaspeti in timpul calatoriei.Serviciile de internet sunt contra cost. 

vezi detalii »
Lime Coconut Bar pe Royal Caribbean International

Barul The Lime @ Coconut

Cautarea barului dvs. preferat s-a incheiat. La The Lime and Coconut℠ puteti servi cocktailurile favorite , intr-o atmosfera caraibiana, cu muzica live, cu diversi DJs din Caraibe. Restrictii: Pentru a consuma alcool, trebuie sa aveti peste 21 de ani, pentru plecarile din America de Nord si peste 18 ani pentru America de Sud, Europa, Asia, Australia si Noua Zeelanda.

vezi detalii »
Discoveries Bar pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Barul Discoveries

Situat chiar in afara restaurantului principal , acest bar congenial este un loc de intalnire preferat pentru conversatii, inainte si dupa cina si bauturi. Serviciul de bar include o selectie completa de vinuri fine, bauturi mixate, bauturi spirtoase premium precum si miscarile distractive ale barmanilor prietenosi.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!