fbpx

Camera de relaxare

O oaza de relaxare in mijlocul marii, camera de relaxare de la bord ofera privelisti spectaculoase ale oceanului prin ferestrele cortina. Bucurati-va de un pahar de apa cu infuzie de castraveti sau de ceaiul dvs. preferat, in timp ce va lasati invaluiti de ritmurile muzicale suave.

Acces dedicat exclusiv oaspetilor cazati in cabinele AquaClass.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Esplanada Royal pe Ovation of the Seas

Esplanada Royal

Situata pe puntea 5, Esplanada Royal reprezinta inima vasului, unde oaspetii se pot bucura de restaurante, magazine, pot savura o bere la pub sau pot avea parte de distractie maxima la bord, inclusiv in timpul paradelor organizate care fac deliciul copiilor. Oaspetii se vor bucura de o colectie unica de branduri la bordul unui vas de croaziera.

vezi detalii »
Aquatheater pe Symphony of the Seas

Spectacolul HiRO

HiRO depaşeşte limitele imaginaţiei intr-un spectacol acvatic senzaţional.Acest ultim spectacol pus in scena la AquaTheatre uimeşte prin mai multe acrobaţii extraordinare la inalţime şi cascadorii neaşteptate faţa de oricare alt spectacol acvatic produs pana acum. Realizat de cei mai buni atleţi de sporturi extreme, HiRO depaşeşte limitele unei producţii teatrale pe mare, folosind tehnologie de ultima ora, coregrafie indrazneaţa şi mişcari fizice inovatoare. Niciun spectacol nu este identic cu altul şi, de fiecare data, se poate intampla ceva nou!

vezi detalii »

Jacuzzi

Relaxarea in aer liber capata un nou inteles la jacuzzi, cu un pahar de racoritoare si vederi superbe ale arhipelagului Galapagos.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!