fbpx

Internetul Celebrity Xcelerate

Permite oaspetilor sa aiba acces la aplicatii si site-uri precum Facebook, FaceTime, Skype, YouTube, Netflix si multe altele, cu o viteza mai mare de incarcare a paginilor de internet si de streaming pentru video. Oaspetii Celebrity Cruises® pot alege pachete de internet Xcelerate variate.

Serviciu contra cost. Se pot achizitiona pachete de internet, online sau la bordul vasului.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Galerie Arta pe Royal Caribbean International

Galeria de Arta

Indiferent daca sunteti in cautarea unei piese originale renascentiste sau a unui obiect de arta contemporana, programul Art on RoyalSM va invita sa rasfoiti si sa licitati pentru lucrari originale si tiparituri in editie limitata ale artistilor recomandati de expertii nostri. Va puteti alatura tururilor noastre de arta, seminariilor si evenimentelor speciale pe toata durata croazierei.

vezi detalii »
Centru Spa Vitality Sea pe Royal Caribbean International

Centrul de Spa & Fitness

Consultantii nostri din centrul spa va ajuta sa alegeti tratamentul optim in functie de ceea ce va doriti: de la oxigenari faciale, la masaje de aromaterapie si optiuni exotice precum Chakra cu pietre. Puteti sa va mentineti in forma cu aparatele ultramoderne pentru exercitii cardio si cursurile din centrul nostru de fitness precum Pilates, spinning si yoga pentru toate nivelurile. Pentru o portie de endorfina va asteptam la centrul nostru de fitness, cu o selectie bogata de activitati, printre care yoga si spinning. In cazul in care doriti sa va antrenati in propriul ritm, va invitam la sala de gimnastica, dotata cu aparate ultramoderne.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!