fbpx

Teatrul Opal

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatru – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Spectacol Hot Glass Show pe Celebrity Cruises

Hot Glass Show

Spectacolul de prelucrare manuala a sticlei, Hot Glass ShowSM, creat in exclusivitate pentru clasa Celebrity Solstice® in colaborare cu Holywood Hot Glass, este dovada faptului ca nu doar apreciem arta ci o si experimentam. Fiti martori la nasterea unor lucrari unice in cadrul demonstratiilor live de sticlarie, admirati cum simple granule din sticla se transforma in adevarate piese de arta, urmariti si invatati despre arta prelucrarii sticlei de la sticlari profesionisti,  in cadrul acestei experiente inedite.

vezi detalii »
Spotlight Karaoke pe Royal Caribbean International

Spotlight Karaoke

Spotlight℠ Karaoke este locul unde toti ochii si urechile sunt pe dumneavoastra. Puteti sa cantati hit-urile preferate sau sa gazduiti propriul show . Oricum, veti termina noaptea pe o nota inalta.

vezi detalii »
Canyon Ranch Spa pe Celebrity Cruises

The Spa

Relaxati-va si traiti experienta unor servicii Spa unice la The Spa, intr-un decor cu totul deosebit, la bordul vasului. Dati un suflu nou vacantei Dvs. cu un tratament complet de wellness!

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!