fbpx

Spectacolul The Fine Line

Pe vasul Harmony of the Seas®, la AquaTheater® au loc spectacole acvatice incredibile, realizate de cei mai buni acrobati si scafandri. In spatele scenei exista o intreaga echipa de adevarati profesionisti care fac ca totul decurga fara probleme: cei mai buni specialisti si echipamente complexe cum ar fi ascensoarele hidraulice si usile subacvatice, fac ca tot ce se intampla in spatele scenei sa fie la fel de fascinant ca pe scena – spectacolul The Fine Line. Este necesara rezervarea in avans.

Activitate inclusa in tariful croazierei. Necesita rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Teatru pe Celebrity Cruises

Teatrul Reflection

Teatrul Reflection este principalul loc de pe vas unde puteti urmari spectacole live. Spatios si aerisit, cu o capacitate destul de generoasa, Teatrul pastreaza totusi o atmosfera confortabila si intima, in timp ce vizionati productii spectaculoase, muzicaluri sau showuri de comedie spumoase.

vezi detalii »
Solarium pe Quantum of the Seas

Solarium

Solariumul, dedicat in exclusivitate adultilor (varsta minima 18 ani), cu piscina exterioara si zona de relaxare, acoperite cu trei acoperisuri de sticla, este locul perfect pentru o baie racoritoare sau un jacuzzi relaxant.
**Pentru itinerariile care includ China, accesul la Solarium pe vasele Quantum si Spectrum of the Seas este exclusiv pentru oaspetii apartamentelor Gold si Silver, pentru membrii Crown&Anchor Diamond, Diamond Plus si Pinnacle Club si pentru oaspetii Royal Premier .

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!