fbpx

Central Park

Acest spatiu revolutionar creat prin deschiderea centrului vasului aduce prospetimea unei gradini la bordul vasului de croaziera. Avand alei linistite si plante sezoniere, intre care 56 de copaci, Central Park ofera oaspetilor de la bord pe langa spatiul unic in aer liber si numeroase posibilitati de petrecere a timpului la bord: restaurante, cafenele, magazine si galerii de arta.

Activitate inclusa in tariful croazierei. Accesul in unele restaurante sau cafenele poate fi contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Sala pentru jocuri de carti

In zona The Living Room, exista un spatiu de destinat celor care iubesc jocurile de carti sau alte jocuri. Patru computere si mese interactive sunt disponibile pentru oaspeti in timpul croazierei.

vezi detalii »
The colony club pe Brilliance of the Seas

The Colony Club

Un spatiu de divertisment cu patru cluburi diferite: Clubul de biliard Bombay, Jakarta Lounge, Singapore Sling’s si Calcutta Card Club, toate pline de distractie.

vezi detalii »
Promenada Royal pe Harmony of the Seas

Promenada Royal

Situata pe puntea 5, Promenada Royal reprezinta inima vasului, unde oaspetii se pot bucura de restaurante, magazine, pot savura o bere la pub sau pot avea parte de distractie maxima la bord, inclusiv in timpul paradelor organizate care fac deliciul copiilor. Oaspetii se vor bucura de o colectie unica de branduri la bordul unui vas de croaziera.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!