fbpx

The Via

Cumparaturi la bordul vasului: The VIA – magazinele de la bordul vasului reflecta aerul inovator, care se simte pe tot vasul. Oaspetii  se pot bucura de o colectie unica de branduri, la bordul unui vas de croaziera precum Cartier, TAG Heuer, Michael Kors, Kiehl’s, Bulgari.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Bar R pe Royal Caribbean International

Barul R

Barul R reprezinta o intoarcere la clasici-specialitati de gin, martini, lichioruri si whiskey-servite in pahare unice cu decoruri surprinzatoare. Specialistul in prepararea cocktailurilor va crea amestecuri speciale care va vor incanta seara de seara.

vezi detalii »
Xclub pe Celebrity Cruises

XClub

Bucuraţi-va de vacanţa de familie perfecta cu toate activitaţile şi zonele create special pentru toate grupele de varsta. X Club ofera un loc de intalnire şi divertisment pentru adolescenţi, cu jocuri, evenimente sociale, competiţii sportive, petreceri la piscina şi discoteci “silent”, toate organizate de personalul nostru specializat.

vezi detalii »

Cantina FrescaSM

Incercati cocktail-urile delicioase inspirate de aromele proaspete ale Mexicului. La Cantina FrescaSM ( a la carte) se prepara Margarita Jalapeño cu ananas si gheata. Sau alegeti propriile arome de capsuni, mango si fructul pasiunii. Testati bautura traditionala mezcal si o selectie de bere mexicana. Indiferent de bautura pe care o alegeti, sunteti pregatiti pentru asociere perfecta cu tacos, burritos si quesadilla delicioase chiar langa El Loco Fresh®.  Este contra cost.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!