fbpx

Masinute de tamponari

Adrenalina revine pe pista iar masinutele de tamponari pornesc in cursa. Strangeti-va prietenii si petreceti impreuna o seara plina de aventura.

Varsta minima: 5 ani. Activitate disponibila doar in compania unui adult / tutore. Inaltime minima pentru a putea conduce singur masina 1,1 m. Se aplica o taxa de intrare pentru croazierele cu plecare din China. Taxa poate varia.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Salon infrumusetare pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Salon de infrumusetare

Salonul de infrumusetare de la bordul vasului ofera servicii profesionale complete atat pentru femei cat si pentru barbati: coafura, manichiura si pachete speciale de ingrijire capilara.

vezi detalii »

SurfsideSM

Profitati la maximum de fiecare minut petrecut la Surfside℠ – cartierul dedicat familiilor. Tot ce v-ati dori pentru o distractie in familie nemaipomenita, se afla chiar aici, asa ca intregul Dvs. echipaj nu va dori niciodata sa plece. Deschideti portile aventurii la vastul aquaparc Splashaway Bay℠. Sau mergeti la piscina Water’s Edge pentru vederi de neegalat, infinite. Intre jocurile arcade si carusel, copiii isi pot crea propriul traseu pentru aventura in Playscape℠, prin alunecare sau escaladare. Bucurati-va de gustarile delicioase la locurile de servit masa din cartier. Copiii de toate varstele beneficiaza si de locuri de intalnire proprii la premiatul club Adventure Ocean® si la clubul pentru adolescenti Social 020, din apropiere.

vezi detalii »
team Earth pe Celebrity Cruises

Team Earth

Pasiunea pentru calatorii se imbina cu interesul pentru ecologie si mediul inconjurator in centrul Team Earth, la bordul vasului Celebrity Eclipse, Solstice si Equinox. Aici oaspetii pot obtine informatii despre cum putem proteja natura, in timp ce invata cum functioneaza navele Celebrity si cum sistemele lor avansate contribuie la conservarea mediului.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!