fbpx

Capsula North Star

O minune inginereasca de forma unei bijuterii care va ridica lent pana la 90m deasupra nivelului marii si de unde veti putea admira oceanul, vasul si destinatiile vizitate. Se impune inaltimea minima 1,22 m si greutatea maxima acceptata 136 kg. Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de intrare pentru itinerariile cu plecare din Marea Britanie, China, Singapore, Caraibe, Alaska si Australia. Taxele variaza in functie de itinerariu si se pot modifica.QUANTUM OF THE SEAS® UPDATE Capsula North Star de la bordul vasului Quantum of the Seas momentan nu este functionala. Ne cerem scuze pentru inconvenient.

Este necesara rezervare in avans si se achita o taxa de intrare pentru itinerariile cu plecare din Marea Britanie, China, Singapore, Caraibe si Alaska. Taxele variaza in functie de itinerariu si se pot modifica.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Bar Schooner pe Enchantment of the Seas

Barul Schooner

Pianistul va interpreteaza melodia preferata? Alaturati-va distractiei de la Barul Schooner, unde se imbina perfect decorul placut, cald, primitor, cu tematica nautica si cocktailurile perfect amestecate. Bucurati-va de un loc comod sub catarg, langa hublouri sau langa marele pian sclipitor. Spectacolul este pe cale sa inceapa!

vezi detalii »
Amber Oak English Pub pe Quantum of the Seas

Globe & Atlas English Pub

Un pub englezesc, care serveste diverse tipuri de bere, printre care Amstel, Budweiser, Coors, Corona, Stella Artois, diverse tipuri de cidru si de ceai englezesc, contra cost.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!