fbpx

Esplanada Royal

Situata pe puntea 5, Esplanada Royal reprezinta inima vasului, unde oaspetii se pot bucura de restaurante, magazine, pot savura o bere la pub sau pot avea parte de distractie maxima la bord, inclusiv in timpul paradelor organizate care fac deliciul copiilor. Oaspetii se vor bucura de o colectie unica de branduri la bordul unui vas de croaziera.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Panorama Lounge

Salonul Panorama este special conceput pentru a oferi o priveliste continua a destinatiei din ziua respectiva, din confortul interior al luxosului vas de croaziera. Acesta este locul ideal pentru a va relaxa, unde puteti savura ceaiul de dupa-amiaza, asculta pianistul sau puteti privi apusul de soare. Bauturile sunt incluse, muzica este live, atrenanta. Dansati pe ritmurile selectate pentru fiecare gust, de la cele clasice la cele mai recente mixuri din cluburi.

vezi detalii »

The Retreat Lounge

The Retreat® Lounge – exclusivist, cald si primitor, dedicat oaspetilor din apartamente;  ofera bauturi gratuite si preparate gourmet, servite intr-un cadru elegant. Deconectati-va cu serviciile de concierge dedicate.

vezi detalii »
Galerie arta pe Celebrity Cruises

Galerie de arta

Rafinament si extravaganta este ceea ce veti experimenta in galeria noastra de arta pe mare. Participati la licitatiile de arta organizate la bord sau achizitionati un suvenir irezistibil care sa va aminteasca mereu de minunata vacanta de pe croaziera.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!