fbpx

Two70

Un spatiu revolutionar denumit dupa vederea sa spectaculoasa de 270°, printr-un perete vast de sticla,  care se desfasoara pe aproape trei niveluri si care imbina divertismentul si tehnologia pentru a crea un parcurs transformativ de dimineata pana seara.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Destination Gateway pe Celebrity Edge

Destination Gateway

Destination Gateway este o zona moderna, multifunctionala, care da mai multa viata destinatiilor. Odata ce Magic Carpet se pozitioneaza aici, Destination Gateway devine un mediu confortabil si primitor care duce oaspetii la ambarcatiunile Edge pentru un acces mai facil catre transportul la tarm. Salonul Destination Gateway introduce oaspetii catre noua destinatie, cu atractiile principale ale portului care vor fi transpuse pe ecranele LCD. Impreuna, Destination Gateway, Magic Carpet si ambarcatiunile Edge faciliteaza transferurile la si de la vas.

vezi detalii »

Wonder Playscape℠

Renuntati la acelasi loc de joaca vechi din cartier pentru un mod cu totul nou de a explora — la noul Wonder Playscape℠. Aventurieri de toate varstele pot descoperi o lume subacvatica impanzita cu tobogane, pereti de catarat, jocuri si puzzle-uri cu posibilitati nesfarsite pentru imaginatia lor. Odata ajunsi in “pestera”, copiii vor gasi o pictura murala interactiva cu creaturi marine care prind viata la atingerea lor. Cei mici se pot preface a fi un gigant cu versiuni in marime naturala ale jocurilor clasice preferate, cum ar fi tic tac toe. Intre timp, copiii mici si cei dragi pot rezolva puzzle-uri impreuna. Iar noaptea, iluminarea fantastica transforma intregul spatiu intr-un peisaj marin din alta lume. RESTRICTII : Toti copiii trebuie sa fie supravegheati de un parinte sau tutore, in timp ce sunt la Wonder Playscape℠.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!