fbpx

Parcul Acvatic H2O Zone

Racoriti-va, stropiti-va si inotati in piscinele H2O. Parcul acvatic este una dintre cele mai indragite zone de joaca pentru familii cu copii. Bucurati-va de fantanile interactive, tunurile care pulverizeaza apa in toate directiile si de statuile viu colorate.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Tobogane Ultimate Abyss pe Symphony of the Seas

Ultimate Abyss

Abisul extrem: este o provocare numai pentru cei curajosi. Faceti o coborare senzationala pe cel mai inalt tobogan aflat pe mare, cu o inaltime de 10 punti. Pe parcursul experientei de coborare sunt interzise aparatele electronice (telefoanele mobile, aparatele foto si video), precum si toate articolele care se pot pierde (bijuterii etc). Inaltime minima: 1,15 m; Tinuta: pantaloni/pantaloni scurti si tricou; Hainele trebuie sa fie uscate.

vezi detalii »

Galapagos Glamping

Galapagos Glamping este prima experienta pe timpul noptii, de la apus la rasarit, in Arhipelagul Galapagos. Savurati o cina exclusiva si delicioasa, cu preparate si cocktailuri ca in atmosfera unui foc de tabara. O sesiune de astronomie cu un ghid naturalist, sub constelatiile din emisfera nordica si sudica, in timp ce navigati de-a lungul Ecuatorului. Dormiti sub stele intr-o cabana care se transforma intr-un pat dublu confortabil. Treziti-va pentru a admira rasaritul soarelui si a va bucura de un mic dejun privat inainte de a incepe o noua zi de aventuri.

vezi detalii »
Pista jogging pe Royal Caribbean International

Pista de jogging

Faceti jogging in aer liber, in timp ce admirati privelistile minunate ale marii. Pista de jogging este disponibila in orice moment al zilei si se recomanda pantofi adecvati.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!