fbpx

Sky Pad

In domul Skypad de pe vasele Odyssey, Independence, Mariner si Spectrum of the Seas, experienta trambulinei bungee va fi inlocuita din 31 martie 2023 cu noi experiente incluse in tarif precum cursuri de dans, exercitii de intindere dimineata, Zumba, distractii Adventure Ocean pentru copii si multe altele. Vom impartasi mai multe detalii cu oaspetii nostri in curand.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Teatru pe Celebrity Cruises

Teatrul Celebrity

Celebrity Theatre este principalul loc de pe vas unde puteti urmari spectacole live. Spatios si aerisit, cu o capacitate destul de generoasa, Celebrity Theatre pastreaza totusi o atmosfera confortabila si intima, in timp ce vizionati productii spectaculoase, muzicaluri sau showuri de comedie spumoase.

vezi detalii »
Esplanada Royal pe Ovation of the Seas

Esplanada Royal

Situata pe puntea 5, Esplanada Royal reprezinta inima vasului, unde oaspetii se pot bucura de restaurante, magazine, pot savura o bere la pub sau pot avea parte de distractie maxima la bord, inclusiv in timpul paradelor organizate care fac deliciul copiilor. Oaspetii se vor bucura de o colectie unica de branduri la bordul unui vas de croaziera.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!