fbpx

Teatrul Royal

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatrul Royal – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Shopping

Magazine ale celebrilor designeri si multe articole in exclusivitate, toate la preturi pe care nu le veti gasi nicaieri pe uscat! Ceasuri elvetiene, lichioruri, bijuterii fine, articole de infrumusetare si moda, inclusiv in regim duty free, plus oferte speciale si reduceri exclusive!

vezi detalii »
Spectacol Broadway Hairspray pe Symphony of the Seas

Spectacolul Hairspray

Deprindeti cele mai bune miscari de dans si insotiti-o pe Tracy Turnblad in drumul ei spre celebritate caci nu puteti opri ritmul in spectacolul Hairspray. Castigator a opt premii Tony si nominalizat de 11 ori la cele Lawrence Olivier, acest musical favorit al publicului, din toate timpurile, revine pe scena Royal Caribbean intr-un format cu totul nou, mai impresionant decat oricand.

vezi detalii »
Teatru pe Grandeur of the Seas

Teatrul Palladium

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatrul Palladium- locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!