fbpx

The Bamboo Room

Bine ati venit in The Bamboo Room – cel mai in voga bar de cocktailuri de la bord! Inspirat din decorurile polineziene, cu iz de Bora Bora, este locul cel mai vibrant de la bordul vasului, unde barmanii experimentati va vor pregati cele mai savuroase cocktailuri, realizate manual cu fructe si mirodenii exotice, exact pe gustul Dvs.

Meniu a la carte, contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Concierge Club pe Enchantment of the Seas

Concierge Club

Oaspetii cazati in apartamente Grand sau superioare precum si membrii Crown & Anchor® Society, de la nivelurile Diamond Plus si Pinnacle Club, beneficiaza de acces exclusiv in acest salon, unde pot servi un mic dejun continental si bauturi de seara gratuite.

vezi detalii »

Wonder Playscape℠

Renuntati la acelasi loc de joaca vechi din cartier pentru un mod cu totul nou de a explora — la noul Wonder Playscape℠. Aventurieri de toate varstele pot descoperi o lume subacvatica impanzita cu tobogane, pereti de catarat, jocuri si puzzle-uri cu posibilitati nesfarsite pentru imaginatia lor. Odata ajunsi in “pestera”, copiii vor gasi o pictura murala interactiva cu creaturi marine care prind viata la atingerea lor. Cei mici se pot preface a fi un gigant cu versiuni in marime naturala ale jocurilor clasice preferate, cum ar fi tic tac toe. Intre timp, copiii mici si cei dragi pot rezolva puzzle-uri impreuna. Iar noaptea, iluminarea fantastica transforma intregul spatiu intr-un peisaj marin din alta lume. RESTRICTII : Toti copiii trebuie sa fie supravegheati de un parinte sau tutore, in timp ce sunt la Wonder Playscape℠.

vezi detalii »

Centru de Conferinte The Meeting Place

The Meeting Place, prin capacitatea sa de organizare, de transformare a spatiului, lasa centrele de conferinte conventionale in urma, in port. Acest centru de 183 metri patrati este configurat pentru sesiuni generale, conferinte, sali de clasa, banchete sau cocktailuri. Alegeti amenajari in stil teatru, clasa, in forma de U sau circulare. Spatiul, de asemenea, se poate transforma perfect, din zi in noapte, cu mese de bar inalte sau scaune de lounge. Sistemele audiovizuale – de la microfoane fara fir la mini placa de sunet – sunt standard. O tabla electronica inregistreaza sesiunile de brainstorming iar ecranele LED impresionante de 98 inchi si 75 inchi au un impact puternic asupra intalnirilor de afaceri.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!