fbpx

Connoisseur Club

Relaxati-va la Connoisseur Club, un loc elegant si intim, unde va puteti savura scotch-ul, whiskey-ul sau bourbon-ul preferat, alaturi de un trabuc!

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pista jogging pe Royal Caribbean International

Pista de jogging

Faceti jogging in aer liber, in timp ce admirati privelistile minunate ale marii. Pista de jogging este disponibila in orice moment al zilei si se recomanda pantofi adecvati.

vezi detalii »
Amber Oak English Pub pe Quantum of the Seas

Harp & Horn English Pub

Un pub englezesc, care serveste diverse tipuri de bere, printre care Amstel, Budweiser, Coors, Corona, Stella Artois, diverse tipuri de cidru si de ceai englezesc, contra cost.

vezi detalii »
Splashaway Cafe pe Royal Caribbean International

Splashaway Cafe

Situat chiar langa zona piscinei pentru copii, Splashaway Cafe este locul perfect prietenos cu slapii, pentru o gustare intre aventurile epice de la bord.
Mini hot-dog-urile, specialitatile de pui sunt clasice la Splashaway Cafe, dar acest loc pentru familii serveste si o selectie extinsa de antreuri de inspiratie asiatica. Terminati masa cu o prajitura cu ciocolata, frigarui de fructe proaspete sau budinca cremoasa de mango.
Va puteti bucura de masa direct la Splashaway Cafe sau o puteti lua la pachet in timp ce porniti spre urmatoarea aventura.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!