fbpx

Ice Cream Parlor

Magazinul de inghetata, unul dintre locurile cele mai indragite de cei mici pe vas. Specialitatile de inghetata sunt contra cost.

Produsele din magazin sunt contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

suite lounge pe Adventure of the Seas

Suite Lounge

Un lounge dedicat in exclusivitate oaspetilor cazati in apartamente Grand sau superioare, Suite Lounge ofera mic dejun continental gratuit, dimineata, si bauturi, seara.

vezi detalii »
Internet Celebrity Xcelerate pe

Internetul Celebrity Xcelerate

Permite oaspetilor sa aiba acces la aplicatii si site-uri precum Facebook, FaceTime, Skype, YouTube, Netflix si multe altele, cu o viteza mai mare de incarcare a paginilor de internet si de streaming pentru video. Oaspetii Celebrity Cruises® pot alege pachete de internet Xcelerate variate.

vezi detalii »
The Fine Line pe Royal Caribbean International

Spectacolul The Fine Line

Pe vasul Harmony of the Seas®, la AquaTheater® au loc spectacole acvatice incredibile, realizate de cei mai buni acrobati si scafandri. In spatele scenei exista o intreaga echipa de adevarati profesionisti care fac ca totul decurga fara probleme: cei mai buni specialisti si echipamente complexe cum ar fi ascensoarele hidraulice si usile subacvatice, fac ca tot ce se intampla in spatele scenei sa fie la fel de fascinant ca pe scena – spectacolul The Fine Line.
Este necesara rezervarea in avans.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!