fbpx

The Perfect Storm

Un duo uimitor de tobogane cu apa, ce reprezinta The Perfect StormSM. TyphoonSM si CycloneSM sunt cele doua brate care va vor purta intr-o aventura de neuitat. Sunt interzise aparatele electronice (telefoanele mobile, aparatele foto si video), precum si toate articolele care se pot pierde (bijuterii etc). Inaltime minima: 1,2 m; Tinuta: plaja/costum baie.

Activitate inclusa in tariful croazierei. Numarul de tobogane difera in functie de vas. Necesita purtarea de imbracaminte adecvata (costum de baie).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pool Deck

Sezlonguri aranjate la soare sau umbra. Hidromasaj. Apa din piscina este racoritoare in zilele mai calde, iar piscina este incalzita in zilele cu vreme mai rece. Personalul atent, va asteapta, imediat cum iesiti din piscine, cu un prosop si cu bautura ta preferata. Este luxosul vas de croaziera al visurilor dvs.

vezi detalii »

Point & Feather Pub

Petreceti-va seara la Point & Feather, un pub englezesc cu halbe perfecte si un meniu complet nou de gustari delicioase. Provocati-va echipa la un joc de darts sau intr-un turneu palpitant. Luati loc oriunde va este comod – veti auzi melodia preferata indiferent unde va aflati: de la bar pana la Promenada Royal.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!