fbpx

Imperial Lounge

Muzica live, dans si distractie la ceas de seara, locul ideal pentru a socializa sau a savura un cocktail delicios.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Simulator Surf Flowrider pe Adventure of the Seas

Simulatorul de Surf Flowrider

Invatati sa stapaniti placa de surf sau dovediti-va indemanarea pe primul simulator de surf de la bordul unui vas de croaziera. Cu un flux de apa de 27.277 litri pe minut, simulatorul de surf Flowrider® este o realizare inginereasca spectaculoasa pe care o puteti testa singuri sau luand lectii de surf (contra cost). Este una dintre numeroasele inovatii inedite, pe care le puteti experimenta la bordul unei croaziere Royal Caribbean®.

vezi detalii »
Magic Carpet pe Celebrity Edge

Magic Carpet

Situat la tribordul vasului, Magic Carpet este o inovatie unica pentru vasele din clasa Edge. Cu un spatiu panoramic impresionant, cu privelisti uimitoare, Magic Carpet are o atmosfera degajata, de iaht, cu locuri confortabile, un bar complet si spatiu pentru spectacole si muzica live, fiind un loc care trebuie vazut neaparat. De dimensiunea unui teren de tenis, aceasta incredibila realizare tehnica, este prima consola pe mare la inaltimea a 13 punti. Acest spatiu spectaculos se repozitioneaza de-a lungul catorva punti si se transforma in locatii diferite in functie de puntea pe care se pozitioneaza.

vezi detalii »

Absolute Zero patinoar

Intrati in Absolute Zero, cel mai mare patinoar al nostru, pentru a-i urmari pe artisti executand axe maxime si rotiri super-size, totul desfasurandu-se in timp ce un fundal captivant, cartografiat digital, transforma aceasta arena arctica pentru a prezenta povesti dincolo de orice imaginatie.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!