fbpx

Teatrul Pacifica

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatrul Pacifica – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Tobogane Spiralate Perfect Storm pe Adventure of the Seas

The Perfect Storm

Un duo uimitor de tobogane cu apa, ce reprezinta The Perfect StormSM. TyphoonSM si CycloneSM sunt cele doua brate care va vor purta intr-o aventura de neuitat. Sunt interzise aparatele electronice (telefoanele mobile, aparatele foto si video), precum si toate articolele care se pot pierde (bijuterii etc). Inaltime minima: 1,2 m; Tinuta: plaja/costum baie.

vezi detalii »
Splashaway Cafe pe Royal Caribbean International

Splashaway Cafe

Situat chiar langa zona piscinei pentru copii, Splashaway Cafe este locul perfect prietenos cu slapii, pentru o gustare intre aventurile epice de la bord.
Mini hot-dog-urile, specialitatile de pui sunt clasice la Splashaway Cafe, dar acest loc pentru familii serveste si o selectie extinsa de antreuri de inspiratie asiatica. Terminati masa cu o prajitura cu ciocolata, frigarui de fructe proaspete sau budinca cremoasa de mango.
Va puteti bucura de masa direct la Splashaway Cafe sau o puteti lua la pachet in timp ce porniti spre urmatoarea aventura.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!