fbpx

Barul Sky

Un bar in aer liber, cu vedere la piscina aflata pe aceeasi punte, Sky Bar va ofera momente racoritoare pe timpul zilei dar si evenimente tematice pe timpul serii.

Se pot achizitiona, contra cost, pachete de bauturi, sau se pot comanda bauturi a la carte. Impune restrictii de varsta pentru consumul de alcool, in functie de itinerariu (+21 ani pentru croazierele in America de Nord ; +18 ani in America de Sud, Europa, Asia , Australia si Noua Zeelenda).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

The Fine Line pe Royal Caribbean International

Spectacolul The Fine Line

Pe vasul Harmony of the Seas®, la AquaTheater® au loc spectacole acvatice incredibile, realizate de cei mai buni acrobati si scafandri. In spatele scenei exista o intreaga echipa de adevarati profesionisti care fac ca totul decurga fara probleme: cei mai buni specialisti si echipamente complexe cum ar fi ascensoarele hidraulice si usile subacvatice, fac ca tot ce se intampla in spatele scenei sa fie la fel de fascinant ca pe scena – spectacolul The Fine Line.
Este necesara rezervarea in avans.

vezi detalii »

Barul Schooner

Incheiati-va noaptea la Schooner Bar, unde cocktailurile perfect mixate si divertismentul live se reunesc intr-un lounge cu tematica nautica. Luati un loc confortabil sub catarg sau chiar langa pianul stralucitor.

vezi detalii »
Indulgences Shopping pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Magazinul Indulgences

Numit in mod corespunzator, magazinul Indulgences iti va satisface dorintele pentru lucrurile rafinate. Daca sunteti in cautarea de bijuterii de designer, este locul perfect pentru a gasi acea achizitie speciala.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!