fbpx

Casino Royale

Nimic nu se compara cu sunetul produs de amestecatul cartilor de joc, al stivuirii jetoanelor si al eliberarii castigurilor de catre aparatele mecanice. Fiecare dintre vasele noastre detine un cazinou care rivalizeaza cu cel din Monte Carlo. Se ofera lectii pentru incepatori si turnee de Blackjack sau puteti paria la poker.

Activitate contra cost. Cazinourile sunt deschise doar cand vasul este in ape internationale (nu sunt deschise cand vasul este ancorat in port). Varsta minima pentru accesul in cazinou este de 18 ani.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

SurfsideSM

Profitati la maximum de fiecare minut petrecut la Surfside℠ – cartierul dedicat familiilor. Tot ce v-ati dori pentru o distractie in familie nemaipomenita, se afla chiar aici, asa ca intregul Dvs. echipaj nu va dori niciodata sa plece. Deschideti portile aventurii la vastul aquaparc Splashaway Bay℠. Sau mergeti la piscina Water’s Edge pentru vederi de neegalat, infinite. Intre jocurile arcade si carusel, copiii isi pot crea propriul traseu pentru aventura in Playscape℠, prin alunecare sau escaladare. Bucurati-va de gustarile delicioase la locurile de servit masa din cartier. Copiii de toate varstele beneficiaza si de locuri de intalnire proprii la premiatul club Adventure Ocean® si la clubul pentru adolescenti Social 020, din apropiere.

vezi detalii »
Bar North Star pe Royal Caribbean International

Barul North Star

Ridicati paharul in cinstea privelistilor inalte! Dupa ce v-ati plimbat cu capsula North Star, cu vederi panoramice minunate de 360 ​​de grade, la 300 de metri deasupra nivelului marii, sarbatoriti ascensiunea uluitoare cu o bautura spumanta, mixata sau tropicala cu gheata la Barul North Star. Pot fi achizitionate pachete de bauturi sau se poate servi bautura “a la carte” contra cost.

vezi detalii »
The Living Room pe Allure of the Seas

Social 020

e Icon of the Seas℠, tinerii intre 13 si 17 ani beneficiaza de un spatiu exclusiv al lor si libertatea de a alege modul in care isi petrec timpul la bord. Social020 este locul lor de intalnire, cu muzica, o gama variata de filme si o multime de locuri confortabile in care sa se relaxeze cu prieteni noi. In plus, jocul este mereu activ cu competitiile de foosball si cele mai noi console.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!