fbpx

Nightlife

Fiecare seara petrecuta la bord este un motiv in plus de a petrece. Explorati o varietate de locatii, incluse in tariful croazierei, in functie de preferintele Dvs. Puteti incerca o seara in cluburile noastre de noapte dispuse pe mai multe nivele, cu mixuri ale DJ-lor profesionisti, pe unele itinerarii DJ celebri chiar. Pentru cei care prefera muzica live la barul Schooner este o alegere inspirata. Si nu uitati de karaoke

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Teatru pe Celebrity Cruises

Teatrul Equinox

Teatrul Equinox este principalul loc de pe vas unde puteti urmari spectacole live. Spatios si aerisit, cu o capacitate destul de generoasa, Teatrul  pastreaza totusi o atmosfera confortabila si intima, in timp ce vizionati productii spectaculoase, muzicaluri sau showuri de comedie spumoase.

vezi detalii »

Discovery Lounge

Pe langa seminariile tinute de echipa noastra de naturalisti, la Discovery Lounge puteti socializa, va puteti relaxa si bucura de divertismentul nostru sau puteti conversa cu ceilalti exploratori de la bordul vasului.

vezi detalii »
Piscina pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Piscina

Petreceti ziua la piscina. Relaxati-va cu o carte sau dansati pe ritmuri tropicale incitante, si savurati apoi un cocktail racoritor.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!