fbpx

VOOM

VOOM este cel mai rapid internet pe mare si permite oaspetilor de la bord sa ramana conectati la internet la fel ca pe uscat: sa urmareasca filme si videoclipuri pe YouTube, sa asculte muzica, sa impartaseasca impresii de vacanta in timp real pe Instagram sau Facebook si sa comunice cu prietenii si familia prin intermediul aplicatiilor Skype sau Facetime, la viteze nemaintalnite pana acum pe un vas de croaziera. Disponibil in 2 variante: pachetul SURF si pachetul SURF + STREAM.

Serviciu contra cost. Se pot achizitiona pachete de internet, online sau la bordul vasului.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

The colony club pe Brilliance of the Seas

The Colony Club

Un spatiu de divertisment cu patru cluburi diferite: Clubul de biliard Bombay, Jakarta Lounge, Singapore Sling’s si Calcutta Card Club, toate pline de distractie.

vezi detalii »
Teatru pe Ovation of the Seas

Teatru

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatru – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

vezi detalii »
Perete catarare pe Enchantment of the Seas

Perete de catarare

Peretele de catarare, de cca 13 m inaltime, se poate folosi in sesiuni de cate 30 de minute, pe principiul primul venit, primul servit. Nu va puteti imagina incredibila panorama pe care o aveti deasupra oceanului. Convingeti-va familia sau provocati-va prietenii pentru a vedea cine ajunge in varf. Va oferim tot echipamentul-incaltaminte, casca si hamuri. Dumneavoastra participati numai cu spiritul de aventura. Limita de varsta este de 6 ani iar copii cu varsta intre 6 si 12 ani vor fi supravegheati de un adult in orice moment. Se organizeaza competitii de catarare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!