fbpx

Restaurantul Principal

Desfasurat pe mai multe punti, Restaurantul principal ofera preparate deosebite pentru mic dejun, pranz si cina. Meniul este “a la carte”. Programul flexibil Celebrity Select va ofera posibilitatea de a lua cina la orice ora doriti, in intervalul orar 18.00 – 21.30. Preparatele sunt prezentate intr-o maniera perfecta si sunt incredibil de delicioase, fiind preparate dupa cele mai exigente standarde culinare. Tinuta : smart casual.

Disponibil pe vasele

Restaurant inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Mini Bites pe harmny of the Seas
Harmony of the Seas

Mini Bites

Cand va distrati la piscina sau in zona sportiva, puteti sa luati in graba o gustare la Mini Bites si sa va intoarceti la activitatile preferate.
Deschis pentru pranz si gustari.
Se pot comanda si omlete pentru micul dejun.
Se permite tinuta de plaja.

vezi detalii »
Oceanview café
Celebrity Millennium

Oceanview Cafe

Aici se poate lua micul dejun, pranzul si cina in regim de bufet, cu autoservire. In acest restaurant, aveti posibilitatea sa va autoserviti cu apa, cafea la dozator, ceai cu gheata si limonada in timpul meselor si, in plus, in timpul micului dejun puteti servi lapte si suc de portocale. In acest restaurant, mesele nu sunt fixe ca locatie, oaspetii se pot aseza unde doresc, in functie de disponibilitate. Tinuta: casual.

vezi detalii »
Anthem of the Seas, Quantum of the Seas, Ovation of the Seas, Harmony of the Seas, Symphony of the Seas, Odyssey of the Seas, Wonder of the Seas
Spectrum of the Seas

Wonderland’s Dadong

Restaurantul fantezist Wonderland este bazat pe un stil de gatit post-modernist si categorizat mai degraba pe teme decat pe feluri de mancare. Wonderland include o varietate de arome, texturi, temperaturi si portii, prezentate intr-o maniera non-traditionala si creativa. Povestea incepe la deschiderea meniului, pentru a cauta elementul care va defineste – Vant, Gheata, Foc, Apa, Pamant, Vis – fiecare cu propria selectie de fantezii, in cantitati mici sau portii ce pot fi impartite cu prietenii. Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!