fbpx

Giovanni’s Italian Kitchen

La restaurantul Giovanni’s Italian Kitchen puteti servi pizza scoasa direct din cuptor, preparate rustice precum foccacia cu ierburi, produse clasice, o selectie de vinuri, limoncello si alte bauturi racoritoare italiene, intr-o atmosfera familiara. Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

Disponibil pe vasele

Se recomanda rezervarea in avans si se achita o taxa de rezervare.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Pe vasele Celebrity
Celebrity Constellation

Restaurantul Qsine

O experienta de neuitat care va trezeste simturile intr-un mod placut si modern. Aici puteti savura delicatese din intreaga lume prezentate intr-un mod artistic cu elemente surpriza si multa incantare. O calatorie culinara care transforma lucrurile obisnuite in ceva extraordinar. Este primul restaurant pe mare care isi prezinta meniurile pe un iPad®. Este necesara rezervare in avans si se aplica o taxa de rezervare.
Deschis pentru cina. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Quantum of the Seas

Coastal Kitchen

Dedicat exclusiv oaspetilor cazati in apartamente si membrilor programului de loialitate nivel Pinnacle Club, imbina influentele mediteraneene cu aromele californiene. Meniul restaurantului ofera optiuni sanatoase preparate din cele mai proaspete ingrediente insotite de o vasta selectie de vinuri provenite din Napa sau Toscana si include cele mai diverse preparate: de la ceviche din biban de mare si placinta de afine, facuta in casa, la gustari mediteraneene precum sunca Serrano sau branza de capra. Pentru oaspetii din apartamente este deschis pentru mic dejun, pranz si cina (cu exceptia apartamentelor Junior Suite, care au acces doar la cina). Pentru membrii Pinnacle Club restaurantul este deschis pentru mic dejun, pranz si cina in functie de disponibilitati. Tinuta: smart casual.

vezi detalii »
Adventure of the Seas, Allure of the Seas, Anthem of the Seas, Explorer of the Seas, Freedom of the Seas, Harmony of the Seas, Independence of the Seas, Liberty of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas, Voyager of the Seas, Wonder of the Seas
Explorer of the Seas

Johnny Rockets

Toata familia se aduna la Johnny Rockets® pentru a savura un hamburger traditional cu cartofi prajiti, intr-un decor autentic anilor ’50. Meniul include preparate americane si fiecare masa are tonomat propriu.
Deschis pentru pranz si cina. Tinuta: casual.
Se achita o taxa de rezervare.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!