fbpx

Fitness si spa

Pe puntea 5, exista spatii pentru fitness si spa, unde va puteti relaxa si sa faceti miscare pentru a fi in forma.

Serviciile si procedurile spa precum si anumite sedinte de fitness sunt contra cost.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Club twenty pe Freedom of the Seas

Club Twenty

Club Twenty este destinatia ideala pentru fashionistii si clubberii impatimiti. Statuile vii, culorile pulsante si dansatorii, combinate cu cele mai fierbinti ritmuri va vor oferi nopti de neuitat.

vezi detalii »
Bar North Star pe Royal Caribbean International

Barul North Star

Ridicati paharul in cinstea privelistilor inalte! Dupa ce v-ati plimbat cu capsula North Star, cu vederi panoramice minunate de 360 ​​de grade, la 300 de metri deasupra nivelului marii, sarbatoriti ascensiunea uluitoare cu o bautura spumanta, mixata sau tropicala cu gheata la Barul North Star. Pot fi achizitionate pachete de bauturi sau se poate servi bautura “a la carte” contra cost.

vezi detalii »
Teatru pe Explorer of the Seas

Teatrul The Palace

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatru – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!