fbpx

Cazinou

Rostogoliti zarurile intr-un cazinou sofisticat ce include cele mai recente modele de slot masini si alte jocuri din Monte Carlo. Cu siguranta veti gasi un joc care sa va placa, indiferent daca sunteti incepator sau jucator cu experienta.

Activitate contra cost. Cazinourile sunt deschise doar cand vasul este in ape internationale (nu sunt deschise cand vasul este ancorat in port). Varsta minima pentru accesul in cazinou este de 18 ani.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Teatru pe Enchantment of the Seas

Teatrul Orpheum

Va puteti petrece seara bucurandu-va de sclipirea si farmecul special al productiilor spectaculoase, dinamice si cu efecte speciale in stil Broadway de la Teatru – locul unde sunt puse in scena numeroase productii muzicale contemporane. Fiecare croaziera prezinta, de asemenea, cate un spectacol propriu, original, care poate fi vizionat numai pe acea plecare. Dansatori si solisti uimitori va incanta cu performante inflacarate in cadrul productiilor artistice de exceptie prezentate la bordul navei – fie ca este vorba de o incursiune in lumea muzicii de jazz, de un cabaret cu influenta tehno sau altceva pregatit sa va minuneze, sa va incante privirile.

vezi detalii »

The Den powered by AFAR

Cel mai nou salon pe vasele Azamara Pursuit, Quest si Onward, exemplifica dedicatia noastra pentru experientele Destination Immersion®. Printr-un parteneriat cu AFAR – o publicatie axata pe calatorii de experienta – The Den te inspira cu instrumente, pentru a calatori in toate colturile lumii. Bucurati-va de o bautura tematica AFAR din apropiatul Spirits si implicati-va intr-una din activitatile noastre axate pe destinatie.

vezi detalii »
Lectii dans pe Royal Caribbean International

Lectii de dans

Salsa, hip-hop, swing sau dansuri de societate? Oricare ar fi alegerea Dvs., nu ratati ocazia de a invata cei mai in voga pasi de dans de la instructori experimentati.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!