fbpx

Eden

Eden, ca multe alte facilitati ale vasului Celebrity Apex, reprezinta o alta revolutie in ceea ce priveste calatoriile de lux moderne. Este un spatiu in care natura este atat de prezenta, il numim „o camera care traieste”. Este o experienta atat de inovatoare, incat nu veti gasi nimic asemenator pe mare sau in alta parte.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

the club pe Celebrity Edge

The Club

In timpul zilei, ganditi-va la The Club, ca la un spatiu de intalnire. Stimulati-va creativitatea in timpul ” Art Hour-ului” sau jucati-va in timpul seriilor ” Rec Room”, cu Laser Maze, Drone Racing, Tir cu arcul, jocuri retro si jocuri interactive. Seara, The Club se transforma intr-un loc unde talk-show-urile, jocurile, muzica live si DJ domnesc suprem. Relaxati-va la bar cu un cocktail si participati la actiune pe masura ce evenimentele serii se desfasoara. Viata de noapte aici este plina de momente captivante despre care veti vorbi zile intregi.

vezi detalii »
Piscine pe Enchantment of the Seas

Piscine

Puntea cu piscine este un loc pe care nu trebuie sa-l ratati in niciun caz si fiecare vas are suficiente piscine astfel incat este practic imposibil sa nu gasiti una pe placul Dvs. Va puteti bronza in voie sau va puteti ascunde de soare la umbra, in timp ce savurati cocktail-ul preferat pe sezlongurile gratuite, ascultand muzica preferata.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!