fbpx

Eden Cafe

Eden Cafe ofera o mare varietate de bauturi matinale si aperitive, intr-o locatie luminoasa si aerisita. Este disponibila si pentru servirea pranzului, iar intr-o parte a cafenelei se poate servi o cina al fresco.

Inclus in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Bar WorldClass pe Celebrity Cruises

Barul World Class

O experienta de-a dreptul “fine drinking”, in care ritualul prepararii unui cocktail este la fel de palpitant ca si bautura in sine. Folosind cele mai proaspete ingrediente si cele mai fine bauturi, mixologii nostri sunt aici pentru a va anticipa preferintele, fie ca sunteti nou-veniti sau cunoscatori.

vezi detalii »
Amber Oak English Pub pe Ovation of the Seas

Bull & Bear English Pub

Un pub englezesc, care serveste diverse tipuri de bere, printre care Amstel, Budweiser, Coors, Corona, Stella Artois, diverse tipuri de cidru si de ceai englezesc, contra cost.

vezi detalii »
Ensemble Lounge pe Celebrity Cruises

Ensemble Lounge

Un lounge de legatura pentru restaurantele noastre cu specific, Ensemble Lounge este locul ideal pentru un aperitiv in drumul spre cina pefecta sau pentru un digestiv, inainte de culcare. Divertismentul live de la muzicieni de clasa mondiala si o multime de “imbracati pentru cina” fac din acest spatiu elegant,  un precursor integru sau o continuare a mesei.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!