fbpx

Shopping

Magazine ale celebrilor designeri si multe articole in exclusivitate, toate la preturi pe care nu le veti gasi nicaieri pe uscat! Ceasuri elvetiene, lichioruri, bijuterii fine, articole de infrumusetare si moda, inclusiv in regim duty free, plus oferte speciale si reduceri exclusive!

Activitate neinclusa in tariful croazierei. Pentru cumparaturi se poate folosi creditul la bord (OBC).

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Cups & Scoops

Bucurati-va din plin de dulciuri si de diverse specialitati de inghetata la magazinul Cups & Scoops.Acum va puteti satisface pofta de dulce cu toate bomboanele din lume, pe langa alte cateva surprize invelite in zahar, in cea mai dulce locatie de pe mare.Produsele se pot achizitiona, contra cost.

vezi detalii »

Biblioteca The Drawing Room

Aceasta biblioteca este una dintre bijuteriile vasului, un spatiu linistit si frumos amenajat pentru lectura sau relaxare dupa cina. Cautati colectia si nu ezitati sa imprumutati cartile din biblioteca, insa biblioteca noastra detine si tablete digitale interactive, astfel incat sa va puteti face propriile carti postale si sa postati pe retelele de socializare, pentru a va impartasi aventurile cu oamenii de acasa. The Drawing Room se transforma intr-o sufragerie superba in seara elegantului „Best of the Best Dinner” pentru oaspetii apartamentului Owner’s Suite.

vezi detalii »

Spectacolul Cats

Intrati in lumea tribului Jellicle – un grup de pisici domestice si de strada. Urmariti-le in timp ce se pregatesc pentru cel mai important eveniment al anului “Balul Jellicle” in acest musical foarte cunoscut si indragit.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!