fbpx

Sala pentru jocuri de carti

 Bine echipata cu o multime de jocuri si spatii pentru joc, aceasta oaza pasnica de la bord este locul perfect pentru a va reincarca, inainte de urmatoarea dumneavoastra mare aventura. Mesele pentru jocuri de carti abia asteapta sa fie incinse la un poker.

Activitate inclusa in tariful croazierei.

RECOMANDATE DE OASPETII NOSTRI

Solarium pe Navigator of the Seas

Solarium

Solariumul, dedicat in exclusivitate adultilor (varsta minima 18 ani), cu piscina exterioara si zona de relaxare, acoperite cu trei acoperisuri de sticla, este locul perfect pentru o baie racoritoare sau un jacuzzi relaxant.

vezi detalii »
Salon infrumusetare pe Azamara Journey, Azamara Quest, Azamara Pursuit, Azamara Onward

Salon de infrumusetare

Salonul de infrumusetare de la bordul vasului ofera servicii profesionale complete atat pentru femei cat si pentru barbati: coafura, manichiura si pachete speciale de ingrijire capilara.

vezi detalii »

Music Hall – club de noapte

La Music Hall, nicio noapte nu suna la fel. Indiferent unde stati, puteti privi ce se intampla pe scena, in timp ce renumitele trupe interpreteaza melodii celebre. Sau bucurati-va de scena barului, mesele de biliard si lounge-urile cu cocktailurile preferate. Acest loc minunat destinat iubitorilor de muzica live merita sa fie pe lista Dvs. de preferinte pentru petrecerea serii.

vezi detalii »
WeCreativez WhatsApp Support
Doriti sa aflati mai multe despre croazierele Royal Caribbean, Celebrity Cruises sau Azamara?
👋 Buna ziua! Suntem aici pentru a va consilia in alegerea croazierei potrivite!